Tällä sivustolla käytetään evästeitä kävijämäärien seurantaan sekä markkinoinnin kehittämiseen.

Yhteiskuntatieteiden, liiketalouden ja hallinnon ala

Rajattu lista, näytä kaikki tutkinnot
Näytä vain tutkinnot, joihin on avoimia opintoja
TutkintoAvoimia opintoja
Isännöinnin ammattitutkinto
Isännöinnin erikoisammattitutkinto
Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto
Liiketoiminnan erikoisammattitutkinto
Liiketoiminnan perustutkinto20 opintoa
Lähiesimiestyön ammattitutkinto
Tullialan ammattitutkinto
Yrittäjän ammattitutkinto2 opintoa
Yritysneuvojan erikoisammattitutkinto
Yhteensä 9 osumaa, näytöllä rivit 1 - 9

Tämä palvelu on kehitetty valtakunnalliseen käyttöön eri oppilaitosten yhteistyönä AAVA – Avoin väylä ammattiin hankkeessa vuosina 2015–18. Palvelun kehittämiseen on osallistunut lähes 2 000 nuorta ja aikuista yhdessä oppilaitosten opetus- ja ohjaushenkilöstön sekä ohjauspalvelujen asiantuntijoiden kanssa. Hanke nimettiin vuonna 2018 Suomen ehdokkaaksi Euroopan komission jakaman European Funding for Excellence award -palkinnon saajaksi. Hanke saavutti kilpailussa toisen sijan.

Avoimia opintoja tarjoavat oppilaitokset vastaavat opintojen sisällöistä ja käytännön toteutuksesta. Palvelun yhteistyösopimuksen solmineet oppilaitokset omistavat palvelun ja vastaavat sen ylläpidosta yhteisesti.

Palvelun valtakunnallista käyttöönottoa testataan Avoimet ammatilliset opinnot -hankkeessa vuosina 2018-2020. Hanketta rahoittavat Euroopan sosiaalirahasto, ELY-keskus ja toteuttajaorganisaatiot.

Lisätietoja: Projektipäällikkö Jaana Kilpinen, Turun kaupungin sivistystoimiala, Suunnittelu- ja kehittämispalvelut, p. 050 4283154. etunimi.sukunimi@Turku.fi