Tällä sivustolla käytetään evästeitä kävijämäärien seurantaan sekä markkinoinnin kehittämiseen.
oppilaitoksen_nimi

Tyylin tulkinta

KENELLE

Ammatillisen koulutuksen ja valmentavan koulutuksen opiskelijoille.

AJANKOHTA

Nonstop

SISÄLLÖN KUVAUS

Kurssi sopii kaikille, jotka työskentelevät tai opiskelevat ammattiin, jossa oman ulkoisen habituksen, kampaus- ja pukeutumistyylin löytäminen tukee ammatissa työskentelyä. Kurssille osallistujat oppivat löytämään omaan tai asiakkaan tyyliin sekä tukemaan sitä kampaus- ja vaatetuskokonaisuuksilla. Kurssi sopii hyvin ammatillisen koulutuksen ja valmentavan koulutuksen opiskelijoille, esimerkiksi asiakaspalveluun, yrittäjyyteen ja myyntiin ja markkinointiin.

Kurssin tavoitteena on oppia tulkitsemaan omaa tai asiakkaan kampaus- ja pukeutumistyyliä, sekä tarvittaessa toteuttamaan tyylikokonaisuuden, joka tukee omaa tai asiakkaan persoonaa.

Tyylin tulkinta

  • Eri tyylit ja niiden tunnistaminen
  • Vuodenaikatyylin tunnistaminen
  • Värianalyysin toimintaperiaate
  • Pukeutumisetiketit
  • Naisten- ja miesten pukeutumiskoodit
  • Tyylikäs asiakaspalvelija

ARVIO OPINTOIHIN KULUVASTA AJASTA

18 h

OPINTOPALAUTE

Opinnot muodostuvat kolmesta kirjallisesta tehtävästä. Näihin tehtäviin vastaamalla opiskelija kokoaa itselleen portfolion. Halutessaan opiskelija voi toimittaa kokoamansa portfolion oman oppilaitokseensa osaamisen tunnustamista varten.

HINTA

Maksuton

YHTEYSHENKILÖ

Mervi Leino, mervi.leinoKorvaa tämä @-merkillässkky.fi

OPISKELUTAPA

Itsenäinen opiskelu verkossa: Opiskelu tapahtuu itsenäisesti oppilaitoksen sähköisessä oppimisympäristössä, josta löytyvät opiskelumateriaalit ja oppimistehtävät ohjeineen.

ALOITA OPINNOT TÄSTÄ

Sinut ohjataan osoitteeseen https://hiusalasalototeutussuunnitelma.blogspot.com/p/avoimet-ammatilliset-opinnot.html

Ammatilliset opinnotHius- ja kauneudenhoitoalan perustutkintoSalon seudun koulutuskuntayhtymä

Tämä palvelu on kehitetty valtakunnalliseen käyttöön eri oppilaitosten yhteistyönä AAVA – Avoin väylä ammattiin hankkeessa vuosina 2015–18. Palvelun kehittämiseen on osallistunut lähes 2 000 nuorta ja aikuista yhdessä oppilaitosten opetus- ja ohjaushenkilöstön sekä ohjauspalvelujen asiantuntijoiden kanssa. Hanke nimettiin vuonna 2018 Suomen ehdokkaaksi Euroopan komission jakaman European Funding for Excellence award -palkinnon saajaksi. Hanke saavutti kilpailussa toisen sijan.

Avoimia opintoja tarjoavat oppilaitokset vastaavat opintojen sisällöistä ja käytännön toteutuksesta. Palvelun yhteistyösopimuksen solmineet oppilaitokset omistavat palvelun ja vastaavat sen ylläpidosta yhteisesti.

Palvelun valtakunnallista käyttöönottoa testataan Avoimet ammatilliset opinnot -hankkeessa vuosina 2018-2020. Hanketta rahoittavat Euroopan sosiaalirahasto, ELY-keskus ja toteuttajaorganisaatiot.

Lisätietoja: Projektipäällikkö Jaana Kilpinen, Turun kaupungin sivistystoimiala, Suunnittelu- ja kehittämispalvelut, p. 050 4283154. etunimi.sukunimi@Turku.fi