Tällä sivustolla käytetään evästeitä kävijämäärien seurantaan sekä markkinoinnin kehittämiseen.
oppilaitoksen_nimi

Suomen kielen työelämäsanastoa 1

8.6.-31.7.2019

KENELLE

S2-opiskelijoille. Opintokokonaisuus soveltuu myös erityistä tukea tarvitseville opiskelijoille.

AJANKOHTA

Nonstop

SISÄLLÖN KUVAUS

Suomen kielen työelämäsanastoa 1 -kokonaisuuden tehtävissä harjoitellaan helppoa suomen kielen työelämäsanastoa ja työpaikoilla tarvittavia ilmauksia.

Osioiden aihepiirejä ovat mm. erilaiset ammatit ja työtehtävät, työturvallisuus, hygienia, jätehuolto ja pakkausmerkinnät. Jokaisessa osiossa on 10 - 25 sanaa. Tehtävät ovat monivalintatehtäviä. Kun opiskelija on tehnyt tehtävät, hän saa välittömästi palautteen ja näkee oikeat vastaukset. Tehtävät voi tehdä uudestaan niin monta kertaa kuin tarvitsee. Tarkoitus on, että opiskelija kertaisi tehtäviä niin kauan, että saa osion kaikki vastaukset oikein. Tehtävien tekemisessä voi käyttää apuna sanakirjaa tai Googlen kääntäjää, mutta sanat on myös mahdollista oppia tehtävistä saatavan palautteen avulla.

Kurssi vastaa 1 osaamispistettä suomi toisena kielenä -opintoja.

ARVIO OPINTOIHIN KULUVASTA AJASTA

20 h

OPINTOPALAUTE

Opiskelija saa palautetta kootusti tehtyään kaikki tehtävät. Kurssista saa todistuksen, joka sisältää kuvauksen kurssin sisällöstä.

HINTA

Maksuton

YHTEYSHENKILÖ

Maria Förbom, maria.forbomKorvaa tämä @-merkilläinlive.fi

OPISKELUTAPA

Itsenäinen opiskelu verkossa: Opiskelu tapahtuu itsenäisesti oppilaitoksen sähköisessä oppimisympäristössä, josta löytyvät opiskelumateriaalit ja oppimistehtävät ohjeineen.

ILMOITTAUDU TÄSTÄ

Sinut ohjataan osoitteeseen https://sites.google.com/keskuspuisto.fi/verkkokurssit/liven-verkkokurssit/avoimet-ammatilliset-verkko-opinnot

Opinnot vieraskielisilleInvalidisäätiö/Ammattiopisto Live

Tämä palvelu on kehitetty valtakunnalliseen käyttöön eri oppilaitosten yhteistyönä AAVA – Avoin väylä ammattiin hankkeessa vuosina 2015–18. Palvelun kehittämiseen on osallistunut lähes 2 000 nuorta ja aikuista yhdessä oppilaitosten opetus- ja ohjaushenkilöstön sekä ohjauspalvelujen asiantuntijoiden kanssa. Hanke nimettiin vuonna 2018 Suomen ehdokkaaksi Euroopan komission jakaman European Funding for Excellence award -palkinnon saajaksi. Hanke saavutti kilpailussa toisen sijan.

Avoimia opintoja tarjoavat oppilaitokset vastaavat opintojen sisällöistä ja käytännön toteutuksesta. Palvelun yhteistyösopimuksen solmineet oppilaitokset omistavat palvelun ja vastaavat sen ylläpidosta yhteisesti.

Palvelun valtakunnallista käyttöönottoa testataan Avoimet ammatilliset opinnot -hankkeessa vuosina 2018-2020. Hanketta rahoittavat Euroopan sosiaalirahasto, ELY-keskus ja toteuttajaorganisaatiot.

Lisätietoja: Projektipäällikkö Jaana Kilpinen, Turun kaupungin sivistystoimiala, Suunnittelu- ja kehittämispalvelut, p. 050 4283154. etunimi.sukunimi@Turku.fi