Tällä sivustolla käytetään evästeitä kävijämäärien seurantaan sekä markkinoinnin kehittämiseen.
oppilaitoksen_nimi

Ruotsin kielen ainekirjoituskurssi (RUB1 12)

KENELLE

Opintokokonaisuus soveltuu kaikille, jotka haluavat parantaa ruotsin kielen kirjallista ilmaisuaan niin opinnoissa kuin työelämässä. Kurssi soveltuu niin ikään yo-kokeeseen valmentautumiseen.

AJANKOHTA

Nonstop

SISÄLLÖN KUVAUS

Kurssilla keskitytään ruotsin kielen kirjalliseen ilmaisuun. Opiskelija ohjataan erilaisten tekstien työstämiseen, kuten aineiden kirjoittamiseen, lyhyisiin viestinnällisiin tehtäviin ja käännösten tekemiseen.

Uusi kurssi alkaa iltalukion jaksojen aloituspäivinä. Kurssille voi ilmoittautua aina alkavan jakson alussa. Lukuvuonna 2018-2019 jaksot alkavat seuraavasti:

syksy 2018: 27.8., 22.10., 10.12.

Kevät 2019: 12.2. ja 8.4.

ARVIO OPINTOIHIN KULUVASTA AJASTA

40h (3 op)

OPINTOPALAUTE

Opettaja antaa tiedot kurssin tehtävistä ja niistä annettavasta palautteesta.

HINTA

Maksuton

YHTEYSHENKILÖ

Anneli Kortelainen, anneli.kortelainenKorvaa tämä @-merkilläturku.fi

OPISKELUTAPA

Itsenäinen opiskelu verkossa: Opiskelu tapahtuu itsenäisesti oppilaitoksen sähköisessä oppimisympäristössä, josta löytyvät opiskelumateriaalit ja oppimistehtävät ohjeineen.

ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittaudu sähköpostitse anneli.kortelainenKorvaa tämä @-merkilläturku.fi

Kielet ja kulttuuriTurun Iltalukio

Tämä palvelu on kehitetty valtakunnalliseen käyttöön eri oppilaitosten yhteistyönä AAVA – Avoin väylä ammattiin hankkeessa vuosina 2015–18. Palvelun kehittämiseen on osallistunut lähes 2 000 nuorta ja aikuista yhdessä oppilaitosten opetus- ja ohjaushenkilöstön sekä ohjauspalvelujen asiantuntijoiden kanssa. Hanke nimettiin vuonna 2018 Suomen ehdokkaaksi Euroopan komission jakaman European Funding for Excellence award -palkinnon saajaksi. Hanke saavutti kilpailussa toisen sijan.

Avoimia opintoja tarjoavat oppilaitokset vastaavat opintojen sisällöistä ja käytännön toteutuksesta. Palvelun yhteistyösopimuksen solmineet oppilaitokset omistavat palvelun ja vastaavat sen ylläpidosta yhteisesti.

Palvelun valtakunnallista käyttöönottoa testataan Avoimet ammatilliset opinnot -hankkeessa vuosina 2018-2020. Hanketta rahoittavat Euroopan sosiaalirahasto, ELY-keskus ja toteuttajaorganisaatiot.

Lisätietoja: Projektipäällikkö Jaana Kilpinen, Turun kaupungin sivistystoimiala, Suunnittelu- ja kehittämispalvelut, p. 050 4283154. etunimi.sukunimi@Turku.fi