Tällä sivustolla käytetään evästeitä kävijämäärien seurantaan sekä markkinoinnin kehittämiseen.
oppilaitoksen_nimi

Puualan materiaalituntemus

Tauolla toistaiseksi

KENELLE

Puualalle aikoville tai alaan tutustuville

AJANKOHTA

Nonstop

SISÄLLÖN KUVAUS

Tutustuu puualan termistöön ja materiaaleihin.

Hyväksytty verkkokurssi on yhden (1) osp:n arvoinen.

  • kotimaiset puulajit
  • ulkomaiset puulajit
  • levytuotteet
  • muita puujalosteita

ARVIO OPINTOIHIN KULUVASTA AJASTA

n. 15 h

OPINTOPALAUTE

Oppiminen todennetaan oppimistehtävien avulla, joista opiskelija saa automaattisen palautteen.

HINTA

Maksuton

YHTEYSHENKILÖ

Silla Saalasti, silla.saalastiKorvaa tämä @-merkilläedusampo.fi
Pasi Sokura, pasi.sokuraKorvaa tämä @-merkilläedusampo.fi

OPISKELUTAPA

Itsenäinen opiskelu verkossa: Opiskelu tapahtuu itsenäisesti oppilaitoksen sähköisessä oppimisympäristössä, josta löytyvät opiskelumateriaalit ja oppimistehtävät ohjeineen.

Tämä palvelu on kehitetty valtakunnalliseen käyttöön eri oppilaitosten yhteistyönä AAVA – Avoin väylä ammattiin hankkeessa vuosina 2015–18. Palvelun kehittämiseen on osallistunut lähes 2 000 nuorta ja aikuista yhdessä oppilaitosten opetus- ja ohjaushenkilöstön sekä ohjauspalvelujen asiantuntijoiden kanssa. Hanke nimettiin vuonna 2018 Suomen ehdokkaaksi Euroopan komission jakaman European Funding for Excellence award -palkinnon saajaksi. Hanke saavutti kilpailussa toisen sijan.

Avoimia opintoja tarjoavat oppilaitokset vastaavat opintojen sisällöistä ja käytännön toteutuksesta. Palvelun yhteistyösopimuksen solmineet oppilaitokset omistavat palvelun ja vastaavat sen ylläpidosta yhteisesti.

Palvelun valtakunnallista käyttöönottoa testataan Avoimet ammatilliset opinnot -hankkeessa vuosina 2018-2020. Hanketta rahoittavat Euroopan sosiaalirahasto, ELY-keskus ja toteuttajaorganisaatiot.

Lisätietoja: Projektipäällikkö Jaana Kilpinen, Turun kaupungin sivistystoimiala, Suunnittelu- ja kehittämispalvelut, p. 050 4283154. etunimi.sukunimi@Turku.fi