Tällä sivustolla käytetään evästeitä kävijämäärien seurantaan sekä markkinoinnin kehittämiseen.
oppilaitoksen_nimi

Perinteiset mainosvälineet

AJANKOHTA

Nonstop

SISÄLLÖN KUVAUS

Kiinnostaako mainonta? Aloita opiskelusi Perinteiset mainosvälineet -verkkokurssista, joka on yksi osa Mainonnan perusteet opintokokonaisuutta (kuuluu Liiketalouden perustutkinnon kaikille valinnaiseen Markkinointiviestinnän toimenpiteiden suunnittelu ja toteutus -kokonaisuuteen.) Jos kiinnostuit opiskelemaan lisää, ota yhteyttä paula.kairinen@novida.fi. Kerron mielelläni, kuinka voit laajentaa ja syventää markkinoinnin ja mainonnan osaamistasi sekä hyödyntää tämän Perinteiset mainosvälineet-verkkokurssisuorituksesi jatko-opinnoissasi.

ARVIO OPINTOIHIN KULUVASTA AJASTA

15 h

HINTA

Maksuton

YHTEYSHENKILÖ

Paula Kairinen, paula.kairinenKorvaa tämä @-merkillänovida.fi

OPISKELUTAPA

Itsenäinen opiskelu verkossa: Opiskelu tapahtuu itsenäisesti oppilaitoksen sähköisessä oppimisympäristössä, josta löytyvät opiskelumateriaalit ja oppimistehtävät ohjeineen.

Tämä palvelu on kehitetty valtakunnalliseen käyttöön eri oppilaitosten yhteistyönä AAVA – Avoin väylä ammattiin hankkeessa vuosina 2015–18. Palvelun kehittämiseen on osallistunut lähes 2 000 nuorta ja aikuista yhdessä oppilaitosten opetus- ja ohjaushenkilöstön sekä ohjauspalvelujen asiantuntijoiden kanssa. Hanke nimettiin vuonna 2018 Suomen ehdokkaaksi Euroopan komission jakaman European Funding for Excellence award -palkinnon saajaksi. Hanke saavutti kilpailussa toisen sijan.

Avoimia opintoja tarjoavat oppilaitokset vastaavat opintojen sisällöistä ja käytännön toteutuksesta. Palvelun yhteistyösopimuksen solmineet oppilaitokset omistavat palvelun ja vastaavat sen ylläpidosta yhteisesti.

Palvelun valtakunnallista käyttöönottoa testataan Avoimet ammatilliset opinnot -hankkeessa vuosina 2018-2020. Hanketta rahoittavat Euroopan sosiaalirahasto, ELY-keskus ja toteuttajaorganisaatiot.

Lisätietoja: Projektipäällikkö Jaana Kilpinen, Turun kaupungin sivistystoimiala, Suunnittelu- ja kehittämispalvelut, p. 050 4283154. etunimi.sukunimi@Turku.fi