Tällä sivustolla käytetään evästeitä kävijämäärien seurantaan sekä markkinoinnin kehittämiseen.
oppilaitoksen_nimi

Liikunnan osaamismerkki

KENELLE

Koulutus on kaikille avoimia opintoja.

AJANKOHTA

Nonstop

SISÄLLÖN KUVAUS

Liikunnan osaamismerkin saa osallistumalla ohjatuille liikuntatunneille.

Opiskelija voi suorittaa liikunnan osaamismerkin osallistumalla 6 krt ohjatuille liikuntatunneille ja yhdelle liikuntaluennolle. Opiskelija voi valita alla olevasta liikuntatarjonnasta itselleen parhaiten sopivan vaihtoehdon:

  • 13 - 17 -vuotiaille Fun Action: http://funactionnuorille.fi
  • 18 - 29 -vuotiaille NYT -liikunta: http://nytliikunta.fi
  • 30 -vuotiaille ja sitä vanhemmille: Let´s Move: www.hel.fi/maali  sekä lähiöliikunta: https://www.hel.fi/helsinki/fi/kulttuuri-ja-vapaa-aika/liikunta/liikuntapalvelut/lahioliikunta/
  • 14 - 24 -vuotiaille Avartti-toiminta: http://www.avartti.fi/liikunta/  
  • Kaikenikäisille: muu ohjattu, omalla vapaa-ajalla tapahtuva liikunnan harrastaminen
  • Osallistu yhdelle hyvinvointiluennolle

Palauta täytetty liikuntakortti ohjaavalle opettajalle Laura Tervolle.

ARVIO OPINTOIHIN KULUVASTA AJASTA

n. 16 h

OPINTOPALAUTE

Osaaminen osoitetaaan liikuntakortilla. Koulutuksen suoritettua saat osaamismerkin.

HINTA

Maksuton

YHTEYSHENKILÖ

Laura Tervo, laura.tervoKorvaa tämä @-merkilläedu.hel.fi

OPISKELUTAPA

Opiskelu opettajan johdolla verkossa: Opiskelu tapahtuu opettajan johdolla oppilaitoksen sähköisessä oppimisympäristössä (esim. Moodle tai Blackboard), josta opiskelumateriaali ja oppimistehtävät löytyvät. Oppimisympäristössä opiskelija voi mm. tehdä tehtäviä ja testejä sekä olla yhteydessä opettajaan ja muihin opiskelijoihin. Opetus voi tapahtua myös verkossa reaaliaikaisena, jolloin opettaja ja opiskelijat ovat samaan aikaan päätteen (tietokone, tabletti tai älypuhelin) äärellä, mutta fyysisesti eri paikassa.

ILMOITTAUDU TÄSTÄ

Sinut ohjataan osoitteeseen https://wilmastadi.edu.hel.fi/browsecourses

Työkyky- ja -hyvinvointiStadin ammatti- ja aikuisopisto

Tämä palvelu on kehitetty valtakunnalliseen käyttöön eri oppilaitosten yhteistyönä AAVA – Avoin väylä ammattiin hankkeessa vuosina 2015–18. Palvelun kehittämiseen on osallistunut lähes 2 000 nuorta ja aikuista yhdessä oppilaitosten opetus- ja ohjaushenkilöstön sekä ohjauspalvelujen asiantuntijoiden kanssa. Hanke nimettiin vuonna 2018 Suomen ehdokkaaksi Euroopan komission jakaman European Funding for Excellence award -palkinnon saajaksi. Hanke saavutti kilpailussa toisen sijan.

Avoimia opintoja tarjoavat oppilaitokset vastaavat opintojen sisällöistä ja käytännön toteutuksesta. Palvelun yhteistyösopimuksen solmineet oppilaitokset omistavat palvelun ja vastaavat sen ylläpidosta yhteisesti.

Palvelun valtakunnallista käyttöönottoa testataan Avoimet ammatilliset opinnot -hankkeessa vuosina 2018-2020. Hanketta rahoittavat Euroopan sosiaalirahasto, ELY-keskus ja toteuttajaorganisaatiot.

Lisätietoja: Projektipäällikkö Jaana Kilpinen, Turun kaupungin sivistystoimiala, Suunnittelu- ja kehittämispalvelut, p. 050 4283154. etunimi.sukunimi@Turku.fi