Tällä sivustolla käytetään evästeitä kävijämäärien seurantaan sekä markkinoinnin kehittämiseen.
oppilaitoksen_nimi

Kulttuurien tuntemus 3 osp

KENELLE

Kaikille erilaisista kulttuureista kiinnostuneille.

AJANKOHTA

Nonstop

SISÄLLÖN KUVAUS

Kurssi sopii sinulle, joka olet lähdössä ulkomaille työssäoppimaan tai olet kiinnostunut omasta ja muiden maiden kulttuureista. Jakson aikana  tutustutaan valitun kohdemaan paikalliseen kulttuuriin sekä suomalaiseen kulttuuriin.  Kurssi antaa näin sinulle paremmat valmiudet lähteä ulkomaille työssäoppimaan tai toimia oppilaitoksessa ulkomaalaisten tutor-henkilönä. Opinnot ovat osa sosiaalista ja kulttuurista osaamista tai ne voidaan lukea vapaasti valittaviin -opintoihin. Tehtävien tekemiseen on eri mahdollisuuksia, sen mukaan mitä tavotteita itsellesi asetat. Jakso on 3 osp.

ARVIO OPINTOIHIN KULUVASTA AJASTA

noin 20 tuntia (tuntimäärään vaikuttaa henkilön aikaisempi osaaminen, koulutus, taidot)

OPINTOPALAUTE

Opiskelija voi itse päättää miten, mihin ja millaisen työn palauttaa. Palautettava tuotos voi olla tekstiä, kuvia, piirroksia ja videoita. Hän saa kirjallisen palautteen tehtävästä, palautuksen jälkeen.

HINTA

120

YHTEYSHENKILÖ

Mervi Vesalainen, mervi.vesalainenKorvaa tämä @-merkillänovida.fi, puh. 040 900 1468

OPISKELUTAPA

Itsenäinen opiskelu verkossa: Opiskelu tapahtuu itsenäisesti oppilaitoksen sähköisessä oppimisympäristössä, josta löytyvät opiskelumateriaalit ja oppimistehtävät ohjeineen.

ILMOITTAUDU TÄSTÄ

Sinut ohjataan osoitteeseen http://kulttuurien-tuntemus.webnode.fi/

Kielet ja kulttuuriLounais-Suomen koulutuskuntayhtymä

Tämä palvelu on kehitetty valtakunnalliseen käyttöön eri oppilaitosten yhteistyönä AAVA – Avoin väylä ammattiin hankkeessa vuosina 2015–18. Palvelun kehittämiseen on osallistunut lähes 2 000 nuorta ja aikuista yhdessä oppilaitosten opetus- ja ohjaushenkilöstön sekä ohjauspalvelujen asiantuntijoiden kanssa. Hanke nimettiin vuonna 2018 Suomen ehdokkaaksi Euroopan komission jakaman European Funding for Excellence award -palkinnon saajaksi. Hanke saavutti kilpailussa toisen sijan.

Avoimia opintoja tarjoavat oppilaitokset vastaavat opintojen sisällöistä ja käytännön toteutuksesta. Palvelun yhteistyösopimuksen solmineet oppilaitokset omistavat palvelun ja vastaavat sen ylläpidosta yhteisesti.

Palvelun valtakunnallista käyttöönottoa testataan Avoimet ammatilliset opinnot -hankkeessa vuosina 2018-2020. Hanketta rahoittavat Euroopan sosiaalirahasto, ELY-keskus ja toteuttajaorganisaatiot.

Lisätietoja: Projektipäällikkö Jaana Kilpinen, Turun kaupungin sivistystoimiala, Suunnittelu- ja kehittämispalvelut, p. 050 4283154. etunimi.sukunimi@Turku.fi