Tällä sivustolla käytetään evästeitä kävijämäärien seurantaan sekä markkinoinnin kehittämiseen.
oppilaitoksen_nimi

Englannin kielen avulla valmentavasta koulutuksesta perustutkintoon

8.6.-31.7.2019

KENELLE

Ammatillinen valmentava koulutus. Opintokokonaisuus soveltuu myös erityistä tukea tarvitseville opiskelijoille.

AJANKOHTA

Nonstop

SISÄLLÖN KUVAUS

 • Asiakas saa tutustua kiinnostuksen kohteena olevaan ammatilliseen perustutkintoon englannin kielen avulla.
 • Asiakkaalla on mahdollisuus punnita omaa soveltuvuuttaan tälle alalle ja saada lisää motivaatiota nivelvaiheen siirtymään.
 • Asiakkaalla on mahdollisuus suorittaa kyseisen ammatillisen perustutkinnon pakollista tai valinnaista englantia jo etukäteen (1 osp).

Asiakas tekee englanninkielisen portfolion seuraavalla tavalla:

 • hän tutustuu eri tietolähteitä käyttäen kiinnostuksen kohteena olevan perustutkinnon ja osaamisalan kuvallisiin ja tekstillisiin sisältöihin.
 • hän valikoi näistä itsensä ja opinpolkunsa kannalta relevantit sekä kiinnostavat sisällöt ja tekee näistä Google Classroom-oppimisympäristöön kuvallisen ja tekstillisen portfolion, jossa esitellään alan tehtäviä, työympäristöjä, välineitä ja työllistymismahdollisuuksia
 • portfoliota tehdessään hän miettii ja reflektoi vaihtoehtoisia opinpolkuja, joissa voi mahdollisesti opiskella tätä alaa
 • ARVIO OPINTOIHIN KULUVASTA AJASTA

  20 h

  OPINTOPALAUTE

  Opiskelija saa jokaisen tehtävän jälkeen lyhyen palautteen ja koko opintojakson jälkeen todistuksen, joka sisältää tiedon käsitellyistä aiheista ja arvioinnin.

  HINTA

  Maksuton

  YHTEYSHENKILÖ

  Pekka Pakkala, pekka.pakkalaKorvaa tämä @-merkilläinlive.fi

  OPISKELUTAPA

  Itsenäinen opiskelu verkossa: Opiskelu tapahtuu itsenäisesti oppilaitoksen sähköisessä oppimisympäristössä, josta löytyvät opiskelumateriaalit ja oppimistehtävät ohjeineen.

  ILMOITTAUDU TÄSTÄ

  Sinut ohjataan osoitteeseen https://sites.google.com/keskuspuisto.fi/verkkokurssit/liven-verkkokurssit/avoimet-ammatilliset-verkko-opinnot

  Kielet ja kulttuuriInvalidisäätiö/Ammattiopisto Live

  Tämä palvelu on kehitetty valtakunnalliseen käyttöön eri oppilaitosten yhteistyönä AAVA – Avoin väylä ammattiin hankkeessa vuosina 2015–18. Palvelun kehittämiseen on osallistunut lähes 2 000 nuorta ja aikuista yhdessä oppilaitosten opetus- ja ohjaushenkilöstön sekä ohjauspalvelujen asiantuntijoiden kanssa. Hanke nimettiin vuonna 2018 Suomen ehdokkaaksi Euroopan komission jakaman European Funding for Excellence award -palkinnon saajaksi. Hanke saavutti kilpailussa toisen sijan.

  Avoimia opintoja tarjoavat oppilaitokset vastaavat opintojen sisällöistä ja käytännön toteutuksesta. Palvelun yhteistyösopimuksen solmineet oppilaitokset omistavat palvelun ja vastaavat sen ylläpidosta yhteisesti.

  Palvelun valtakunnallista käyttöönottoa testataan Avoimet ammatilliset opinnot -hankkeessa vuosina 2018-2020. Hanketta rahoittavat Euroopan sosiaalirahasto, ELY-keskus ja toteuttajaorganisaatiot.

  Lisätietoja: Projektipäällikkö Jaana Kilpinen, Turun kaupungin sivistystoimiala, Suunnittelu- ja kehittämispalvelut, p. 050 4283154. etunimi.sukunimi@Turku.fi