Tällä sivustolla käytetään evästeitä kävijämäärien seurantaan sekä markkinoinnin kehittämiseen.
oppilaitoksen_nimi

ATK-taidot ja verkko-opiskelu

KENELLE

Kaikille

AJANKOHTA

Nonstop

SISÄLLÖN KUVAUS

Kurssin sisältö keskittyy lähinnä Microsoft Office 365 sovelluksiin ja verkkoympäristöön. Office ympäristö tarjoaa monipuolisen alustan ATK-perustaitojen harjoitteluun ja antaa taitojen kehittämisessä haastetta kokeneemmallekin käyttäjälle. 

Kurssisisältö:

  • Office 365 –ympäristö ja kirjautuminen 
  • Yhteiskäyttö
  • Tiedostot ja teksti
  • Taulukot, kaaviot ja kuvat
  • Lopputentti, palaute ja kurssitodistus

ARVIO OPINTOIHIN KULUVASTA AJASTA

8-20h

OPINTOPALAUTE

Tämä kurssi on tarkoitettu opiskeluvalmiuksien parantamiseen, eikä siitä anneta palautetta.

HINTA

Maksuton

YHTEYSHENKILÖ

Teppo Puurunen, teppo.puurunenKorvaa tämä @-merkillägmail.com, puh. 040 5532434

OPISKELUTAPA

Itsenäinen opiskelu verkossa: Opiskelu tapahtuu itsenäisesti oppilaitoksen sähköisessä oppimisympäristössä, josta löytyvät opiskelumateriaalit ja oppimistehtävät ohjeineen.

ALOITA OPINNOT TÄSTÄ

Sinut ohjataan osoitteeseen https://sites.google.com/oppi.turunakk.fi/atk-taidot-ja-verkko-opiskelu/etusivu

Toiminta digitaalisessa ympäristössäTurun aikuiskoulutuskeskus

Tämä palvelu on kehitetty valtakunnalliseen käyttöön eri oppilaitosten yhteistyönä AAVA – Avoin väylä ammattiin hankkeessa vuosina 2015–18. Palvelun kehittämiseen on osallistunut lähes 2 000 nuorta ja aikuista yhdessä oppilaitosten opetus- ja ohjaushenkilöstön sekä ohjauspalvelujen asiantuntijoiden kanssa. Hanke nimettiin vuonna 2018 Suomen ehdokkaaksi Euroopan komission jakaman European Funding for Excellence award -palkinnon saajaksi. Hanke saavutti kilpailussa toisen sijan.

Avoimia opintoja tarjoavat oppilaitokset vastaavat opintojen sisällöistä ja käytännön toteutuksesta. Palvelun yhteistyösopimuksen solmineet oppilaitokset omistavat palvelun ja vastaavat sen ylläpidosta yhteisesti.

Palvelun valtakunnallista käyttöönottoa testataan Avoimet ammatilliset opinnot -hankkeessa vuosina 2018-2020. Hanketta rahoittavat Euroopan sosiaalirahasto, ELY-keskus ja toteuttajaorganisaatiot.

Lisätietoja: Projektipäällikkö Jaana Kilpinen, Turun kaupungin sivistystoimiala, Suunnittelu- ja kehittämispalvelut, p. 050 4283154. etunimi.sukunimi@Turku.fi