Tällä sivustolla käytetään evästeitä kävijämäärien seurantaan sekä markkinoinnin kehittämiseen.
oppilaitoksen_nimi

Ammatillinen äidinkieli: Kieli, tekstit ja vuorovaikutus

KENELLE

Kurssi soveltuu äidinkielen ja viestinnän kertaajille ja ammatillisesta opiskelusta kiinnostuneille.

AJANKOHTA

Nonstop

SISÄLLÖN KUVAUS

Tehtävien teemat:

  • Ammattilaisen ABC
  • Kuuntelemisen taito
  • Oppimistyylit
  • Lukustrategiat
  • Referaatti
  • Itsearviointi

Opinnot suoritetaan itsenäisesti omassa aikataulussa.

Kirjoita avoimista opinnoista omaa oppimispäiväkirjaa tai kokoa portfoliota haluamillasi menetelmillä. Oppimispäiväkirja/portfolio toimii sinulla dokumenttina, joka kokoaa avoimesti hankkimaasi osaamista.

Hakeutuessasi ammatilliseen oppilaitokseen tutkinnonsuorittajaksi, olemassa oleva osaaminen tunnistetaan ja tunnustetaan ja sinun opinnot henkilökohtaistetaan siten, että hankit opintojen aikana tutkinnon osien puuttuvaa osaamista.

ARVIO OPINTOIHIN KULUVASTA AJASTA

Opinnot suoritetaan itsenäisesti omassa aikataulussa, keskimääräinen suoritusaika noin 15h

OPINTOPALAUTE

Opintojen päätteeksi teet itsearviointitestin, jossa arvioit omaa osaamistasi. Jos haluat osoittaa osaamisen osaksi ammatillista tutkintoa, tämä tapahtuu hakeutuessasi opiskelijaksi ammatilliseen oppilaitokseen, kun sinun opinnot henkilökohtaistetaan.

HINTA

Maksuton

YHTEYSHENKILÖ

Kaisa Vuolanne, kaisa.vuolanneKorvaa tämä @-merkilläwinnova.fi
Mirva Julkunen, mirva.julkunenKorvaa tämä @-merkilläwinnova.fi

OPISKELUTAPA

Itsenäinen opiskelu verkossa: Opiskelu tapahtuu itsenäisesti oppilaitoksen sähköisessä oppimisympäristössä, josta löytyvät opiskelumateriaalit ja oppimistehtävät ohjeineen.

ALOITA OPINNOT TÄSTÄ

Sinut ohjataan osoitteeseen https://sway.com/0AeCn817Fj9BzAhv?ref=email

Viestintä- ja vuorovaikutus, äidinkieliLänsirannikon koulutus Oy WinNova

Tämä palvelu on kehitetty valtakunnalliseen käyttöön eri oppilaitosten yhteistyönä AAVA – Avoin väylä ammattiin hankkeessa vuosina 2015–18. Palvelun kehittämiseen on osallistunut lähes 2 000 nuorta ja aikuista yhdessä oppilaitosten opetus- ja ohjaushenkilöstön sekä ohjauspalvelujen asiantuntijoiden kanssa. Hanke nimettiin vuonna 2018 Suomen ehdokkaaksi Euroopan komission jakaman European Funding for Excellence award -palkinnon saajaksi. Hanke saavutti kilpailussa toisen sijan.

Avoimia opintoja tarjoavat oppilaitokset vastaavat opintojen sisällöistä ja käytännön toteutuksesta. Palvelun yhteistyösopimuksen solmineet oppilaitokset omistavat palvelun ja vastaavat sen ylläpidosta yhteisesti.

Palvelun valtakunnallista käyttöönottoa testataan Avoimet ammatilliset opinnot -hankkeessa vuosina 2018-2020. Hanketta rahoittavat Euroopan sosiaalirahasto, ELY-keskus ja toteuttajaorganisaatiot.

Lisätietoja: Projektipäällikkö Jaana Kilpinen, Turun kaupungin sivistystoimiala, Suunnittelu- ja kehittämispalvelut, p. 050 4283154. etunimi.sukunimi@Turku.fi