Tällä sivustolla käytetään evästeitä kävijämäärien seurantaan sekä markkinoinnin kehittämiseen.

Vieraat kielet

Ruotsin linkkivinkit kielen oppimisen tueksi

Materiaali johdattaa sinut ruotsin kielen ja kulttuurin opiskelun pariin itsenäisesti verkon välityksellä. Saat vinkkejä ja linkkejä kielen opiskelun tehostamiseen sekä harjaannut käyttämään tieto- ja viestintätekniikkaa sekä verkkoa opinnoissa.

Avaa ruotsin linkkivinkit tästä

Englannin linkkivinkit kielen oppimisen tueksi

Materiaali johdattaa sinut englannin kielen ja kulttuurin opiskelun pariin itsenäisesti verkon välityksellä. Saat vinkkejä ja linkkejä kielen opiskelun tehostamiseen sekä harjaannut käyttämään tieto- ja viestintätekniikkaa sekä verkkoa opinnoissa.

Avaa englannin linkkivinkit tästä

Espanjan linkkivinkit kielen oppimisen tueksi

Materiaali johdattaa sinut espanjan kielen ja kulttuurin opiskelun pariin itsenäisesti verkon välityksellä. Saat vinkkejä ja linkkejä kielen opiskelun tehostamiseen sekä harjaannut käyttämään tieto- ja viestintätekniikkaa sekä verkkoa opinnoissa.

Avaa espanjan linkkivinkit tästä

Asiakaspalveluruotsi

Asiakaspalveluruotsin materiaalin avulla voi harjoitella asiakaspalvelutilanteisiin liittyvää sanastoa hotelli-, majoitus- ja ravintolatoiminnassa sekä kaupan alalla.

Avaa asiakaspalveluruotsi tästä

Asiakaspalveluenglanti

Asiakaspalveluenglannin materiaalin avulla voi harjoitella asiakaspalvelutilanteisiin liittyvää sanastoa hotelli-, majoitus- ja ravintolatoiminnassa sekä kaupan alalla.

Avaa asiakaspalveluruotsi tästä

Auringon alkeet espanjaan

Oppimateriaali tutustutaan espanjan kielen perusteisiin ja harjoitellaan kielen käyttöä yksinkertaisissa vuorovaikutustilanteissa. Materiaalin avulla voit harjoitella kielen tuottamista itsenäisesti ja tutustut espanjankieliseen kulttuuriin.

Avaa oppimateriaali tästä

Tämä palvelu on kehitetty valtakunnalliseen käyttöön eri oppilaitosten yhteistyönä AAVA – Avoin väylä ammattiin hankkeessa vuosina 2015–18. Palvelun kehittämiseen on osallistunut lähes 2 000 nuorta ja aikuista yhdessä oppilaitosten opetus- ja ohjaushenkilöstön sekä ohjauspalvelujen asiantuntijoiden kanssa. Hanke nimettiin vuonna 2018 Suomen ehdokkaaksi Euroopan komission jakaman European Funding for Excellence award -palkinnon saajaksi. Hanke saavutti kilpailussa toisen sijan.

Avoimia opintoja tarjoavat oppilaitokset vastaavat opintojen sisällöistä ja käytännön toteutuksesta. Palvelun yhteistyösopimuksen solmineet oppilaitokset omistavat palvelun ja vastaavat sen ylläpidosta yhteisesti.

Palvelun valtakunnallista käyttöönottoa testataan Avoimet ammatilliset opinnot -hankkeessa vuosina 2018-2020. Hanketta rahoittavat Euroopan sosiaalirahasto, ELY-keskus ja toteuttajaorganisaatiot.

Lisätietoja: Projektipäällikkö Jaana Kilpinen, Turun kaupungin sivistystoimiala, Suunnittelu- ja kehittämispalvelut, p. 050 4283154. etunimi.sukunimi@Turku.fi