Tällä sivustolla käytetään evästeitä kävijämäärien seurantaan sekä markkinoinnin kehittämiseen.
Pelit -ikoni

Pelit

Mestariohjaaja – itsearviointitestit työpaikkaohjaajille, opettajille ja opiskelijoille

Mestariohjaaja-itsearviointitestien avulla voit arvioida ja vahvistaa omia ohjaus- ja arviointitaitojasi. Saat myös palautetta ja vinkkejä haastavista ohjaustilanteista selviytymiseen.

Avaa Mestariohjaaja-testit tästä

Munduunipeli

Munduunipeli on peli työnhaun perustietoihin. Pelissä käsitellään mm. seuraavia asioita: minä työnhakijana, työpaikan etsiminen, hakemuksen kirjoittaminen, CV:n laatiminen, valmistautuminen työhaastatteluun, työhaastattelussa käyttäytyminen, työsopimukseen perrehtyminen ja työelämän pelisäännöt.

Avaa munduunipeli tästä

Get a life -simulaatio

Get a Life -simulaatiossa voit seikkailla tulevaisuuden opinto- ja työmaailmassa 20 vuotta eteenpäin. Simulaatioon on sijoitettu satoja erilaisia tapahtumia, joista tuottavat jokaisesta kokemuksesta erilaisen. Taustalla on erilaisia skenaarioita työelämän tulevaisuudesta ja käyttäjä siirtyy simulaation aikana skenaariosta toiseen osittain omien valintojensa, osittain sattuman seurauksena. Näin vaihtoehtoisia tulevaisuuksia voi päästä kokemaan ja tekemään jokaisella käyttökerralla.

Avaa Get a life -simulaatio tästä

HygiTaitava

Neljä erillistä peliä, jotka sopivat hygieniaosaamisen opettelemiseen, kertaamiseen ja harjoitteluun. Pelillinen versio antaa palautteen osaamisesta välittömästi ilmoittamalla onko vastaus/valinta oikein vai väärin. Materiaali tukee opetusta ja antaa mahdollisuuden aikaan ja paikkaan sitomattomaan opiskeluun ja harjoitteluun.

Pelit verkossa

Yhdessä - ohjaava opettaja -peli

Yhdessä – ohjaava opettaja -peli on tehty opetus- ja ohjaushenkilöstönne oppimisalustaksi ja ammatillisen koulutuksen uudistusten edellyttämien toimintatapojen ja -kulttuurin muutosten toteuttamisen tueksi. Pelillä voit testata, syventää ja laajentaa ohjaavan opettajuuden osaamistasi. Pelin kysymykset on koottu ammatillisen koulutuksen uudistuksen ja ohjaavan opettajuuden keskeisten käytännön ohjaustilanteiden ympärille.

Yhdessä - ohjaavan opettaja

Tämä palvelu on kehitetty valtakunnalliseen käyttöön eri oppilaitosten yhteistyönä AAVA – Avoin väylä ammattiin hankkeessa vuosina 2015–18. Palvelun kehittämiseen on osallistunut lähes 2 000 nuorta ja aikuista yhdessä oppilaitosten opetus- ja ohjaushenkilöstön sekä ohjauspalvelujen asiantuntijoiden kanssa. Hanke nimettiin vuonna 2018 Suomen ehdokkaaksi Euroopan komission jakaman European Funding for Excellence award -palkinnon saajaksi. Hanke saavutti kilpailussa toisen sijan.

Avoimia opintoja tarjoavat oppilaitokset vastaavat opintojen sisällöistä ja käytännön toteutuksesta. Palvelun yhteistyösopimuksen solmineet oppilaitokset omistavat palvelun ja vastaavat sen ylläpidosta yhteisesti.

Palvelun valtakunnallista käyttöönottoa testataan Avoimet ammatilliset opinnot -hankkeessa vuosina 2018-2020. Hanketta rahoittavat Euroopan sosiaalirahasto, ELY-keskus ja toteuttajaorganisaatiot.

Lisätietoja: Projektipäällikkö Jaana Kilpinen, Turun kaupungin sivistystoimiala, Suunnittelu- ja kehittämispalvelut, p. 050 4283154. etunimi.sukunimi@Turku.fi